'Lazio pakt handschoen op en legt weer contact met Rotterdam'
Nieuw bod op De Vrij nog niet uitgebracht

'Lazio pakt handschoen op en legt weer contact met Rotterdam'

26-07-2014 09:34
6

SS Lazio en Feyenoord zijn naar verluidt weer in gesprek over Stefan de Vrij. De verdediger van het Nederlands elftal meldde zich vrijdag weer in Rotterdam, maar de kans is groot dat het niet voor lang meer is.

Italiaanse media schrijven nu dat Lazio en Feyenoord de gesprekken over een transfer hervat hebben. Tot een officieel bod, dat hoger moet liggen dan de eerder geboden zeven miljoen euro, is het naar verluidt nog niet gekomen. De Rotterdammers willen minimaal negen miljoen euro voor De Vrij.

De interesse voor De Vrij dateert al van voor het WK, waarop hij uitgeroepen werd tot de beste verdediger van het toernooi. Ook Manchester United en Southampton zouden belangstelling hebben, maar Lazio denkt zelf de beste papieren te hebben.

"De Vrij wil naar ons komen, omdat wij hem beter perspectief, meer ruimte en een bepaalde manier van spelen kunnen bieden. Wat er nu gebeurt? Op 31 juli hebben we contact met de club en zullen we linksom of rechtsom een antwoord geven", zei president Igli Tare eerder deze week.