City-speler gelinkt aan andere topteams: Zal nu hopelijk niet anders zijn
Engelsman sluit geen opties uit in laatste jaar

City-speler gelinkt aan andere topteams: "Zal nu hopelijk niet anders zijn"

01-08-2014 16:39

James Milner laat zijn sportieve toekomst grotendeels afhangen van de ontwikkelingen bij Manchester City. De 28-jarige Engelsman is aan de vooravond van zijn laatste contractjaar in verband gebracht met Arsenal en Liverpool.

"In principe wil ik hier zo lang mogelijk spelen. Ik heb het hier naar mijn zin en hoop dat gevoel nog lang te houden, maar de hoeveelheid speeltijd zal bepalend worden. Ik wil betrokken zijn", aldus Milner in de Manchester Evening News. "Vorig jaar speelde ik redelijk vaak. In de competitie misschien niet, maar ik denk een bijdrage te hebben geleverd aan de gewonnen prijzen. Daar draait het om."

Wedden

Meer odds

"Uiteindelijk is en blijft het doel om prijzen te winnen. Wanneer je niet zoveel hebt gespeeld, is dat misschien frustrerend. Maar dat gevoel heb ik vorig jaar niet gehad en ik hoop dat het nu niet anders zal zijn. Ik ben hier nu vier jaar en weet dat de concurrentie hevig is. Ieder jaar komen er grote aankopen binnen."

"Iedereen wil tegen de topploegen spelen, met de beste spelers in hetzelfde team actief zijn. Bij City is dat zeker het geval, iedere dag is een test", besloot Milner.