Meld je gratis aan voor de VoetbalPrimeur Eredivisie Manager-game!

Meld je gratis aan voor de VoetbalPrimeur Eredivisie Manager-game!

21-08-2014 15:50

De Eredivisie is weer van start gegaan. Tijd dus om je vrienden uit te dagen voor de Eredivisie Manager-game van VoetbalPrimeur. Het kost niets en je krijgt er een seizoen lang plezier voor terug.

Meld je aan en daag vrienden en/of medebezoekers uit. Wees niet bang dat je de punten van de eerste speelronde al bent misgelopen. De eerste vier speelronden gelden als proefweken. De inschrijving sluit op vrijdag 12 september om 20.00 uur.

Hoe gaat het in z'n werk? Registreer je via deze link en knutsel vervolgens jouw ideale Eredivisie-selectie in elkaar. Je krijgt een fictief budget van 57 miljoen euro en daarmee moet je achttien spelers selecteren (maximaal vier spelers van één club). Elke speelronde selecteer je de in jouw ogen elf spelers die de meeste punten gaan scoren. De overige zeven verdeel je over de plekken op de bank en tribune.

Hoe verdien je punten? Bijvoorbeeld door het geven van een assist, het maken van een doelpunt, het stoppen van een strafschop, het houden van de nul etc. Let op: tijdens de proefperiode kun je onbeperkt transfers doorvoeren. Dit is na de sluiting van de inschrijfperiode niet meer zo. De 'transferperiode' gaat dan pas weer open in de winterstop. Selecteer je spelers dus zorgvuldig!

Meld je hier aan! Veel speelplezier!