'Eto'o schuift beslissing voor zich uit en houdt Ajax nog aan het lijntje'
Kameroener geeft nog geen duidelijkheid

'Eto'o schuift beslissing voor zich uit en houdt Ajax nog aan het lijntje'

19-08-2014 15:28
37

Ajax moet de eventuele komst van Samuel Eto’o opnieuw uitstellen. Het management van de ervaren spits heeft dinsdag laten weten dat zijn cliënt weigert snel de knoop door te hakken.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken in Amsterdam, heeft zondag een tweede gesprek gehad met de vertegenwoordigers van de aanvaller uit Kameroen. De belangenbehartiger van de Afrikaan liet toen weten dat er uiterlijk dinsdag zou worden bepaald of er verder gesproken gaat worden over een transfer.

Maandag gaf zaakwaarnemer Claudio Vigorelli een korte reactie tegenover Ajax Showtime. "Het klopt dat er nog contact is met Ajax, maar dat is natuurlijk logisch als een club een contractvoorstel heeft gedaan en de speler dat in beraad heeft. Vandaag (maandag, red.) wordt er nog geen beslissing genomen."

Ook dinsdag lijkt Ajax geen duidelijkheid te gaan krijgen van Eto’o. De spits houdt de hoofdstedelingen voorlopig aan het lijntje en mikt wellicht op een hoger aangeschreven club, waar hij een lucratief contract kan onderteken. Ajax Showtime meldt namelijk dat het management ook dinsdag geen beslissing verwacht.