Overbodige Ajax-aanvaller ziet transfer naar Denemarken in het water vallen
Sana niet naar Aalborg

Overbodige Ajax-aanvaller ziet transfer naar Denemarken in het water vallen

19-08-2014 15:53
8

Tobias Sana hoopt zijn carrière zo snel mogelijk elders voort te zetten, maar hoeft voorlopig niet te hopen op een switch tussen Ajax en Aalborg BK. Die club zou niet meer geïnteresseerd zijn.

Dinsdag werd Sana door De Telegraaf naar voren geschoven als mogelijke aanwinst voor de Denen, maar de komst van de Zweed naar Aalborg lijkt van de baan. "We hebben deze zomer naar veel spelers gekeken. We weten niet zeker of Thomas Enevoldsen (voormalig FC Groningen, red.) en Nicklas Helenius bij ons blijven. Daarom hebben we gesproken met Sana, maar het is al tijden stil", citeert het Algemeen Dagblad technisch directeur Allan Gaarde van Aalborg van Tipsbladet.

Ook zaakwaarnemer Abders Karlsson laat weten dat een overstap naar Denemarken niet aan de orde is. "Aalborg benaderde Sana eerder deze zomer, maar het is inmiddels niet meer relevant", aldus de belangenbehartiger. Mogelijk meldt IFK Göteborg zich nog voor Sana. De buitenspeler stond tussen 2009 en 2012 onder contract bij die club. Göteborg zag Sam Larsson onlangs naar sc Heerenveen vertrekken.