Willem II laat Eredivisie-clubs diep in buidel tasten: Alleen voor de hoofdprijs
"Het is logisch dat er belangstelling is, maar we willen hem niet kwijt"

Willem II laat Eredivisie-clubs diep in buidel tasten: "Alleen voor de hoofdprijs"

21-08-2014 08:49
1

Terrel Ondaan heeft bij de start van het nieuwe seizoen indruk gemaakt bij Willem II. Verschillende clubs uit de Eredivisie hebben belangstelling voor de snelle aanvaller. In Tilburg verwacht men echter niet dat het snel afscheid moet nemen van de voorhoedespeler.

De rechtsbuiten werd woensdag opgeroepen voor Jong Oranje en zette onlangs een handtekening onder een nieuw contract. Ondaan ligt tot medio 2016 vast, in het contract staat een gelimiteerde transfersom van een kleine anderhalf miljoen euro, meldt Voetbal International.

"Het mag duidelijk zijn dat Terell voor ons een belangrijke speler is", zegt trainer Jurgen Streppel. "Maar wij hebben zijn potentie altijd gezien en zijn contract afgelopen voorjaar niet voor niets verlengd. Het is logisch dat er belangstelling is, maar we willen hem niet kwijt. En als hij gaat, dan alleen tegen de hoofdprijs."

Willem II wil Ondaan niet kwijt, het wil zelf juist nog spelers aan de selectie toevoegen. Voor men nieuwelingen kan halen moeten er echter spelers van de loonlijst. Naar verwachting wordt het contract van Larbi El Harouchi ontbonden, terwijl ook Kevin Brands nog zal vertrekken.