Goed samenwerken, ontzettend agressief spelen en het publiek dienen
Vertrouwen in Almelo is groot

"Goed samenwerken, ontzettend agressief spelen en het publiek dienen"

21-08-2014 17:11
1

Heracles Almelo moet het op jacht naar de eerste punten in de Eredivisie vrijdag thuis tegen SC Cambuur nog altijd stellen zonder Dario Vujicevic, Bram Castro en Rick Hemmink.

Vujicevic kampt met een voetblessure, terwijl ook reservedoelman Castro ontbreekt. De goalie is nog geblesseerd, nadat hij vorige week bij een botsing op de training zijn jukbeen, kaak en neus had gebroken. Rick Hemmink herstelt van een knieblessure. Heracles Almelo draagt momenteel de rode lantaarn. De ploeg van trainer Jan de Jonge verloor in de eerste twee duels van AZ (0-3) en FC Groningen (3-1).

"We moeten ervoor zorgen dat de dingen die goed gaan nóg beter worden", laat De Jonge via de officiële kanalen van de club weten. "We willen de punten halen, moeten goed samenwerken, ontzettend agressief spelen en het publiek bieden wat ze verwachten: een overwinning. Maar daarvoor zullen we vol aan de bak moeten. We moeten winnen, daar zijn we ons met z'n allen bewust van. Het zou mooi zijn als dat met goed voetbal gepaard gaat, maar het gaat in eerste instantie om de punten."