Depay verlengt bij PSV: Wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken
Aanvaller sluit de deur naar een buitenlandse club

Depay verlengt bij PSV: "Wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken"

22-08-2014 17:45
28

Memphis Depay ziet naar alle waarschijnlijkheid af van een zomertransfer naar een buitenlandse club. De Oranje-international heeft ingestemd met een contractverlenging bij PSV en zal zaterdag tot medio 2018 bijtekenen.

"Ik wil me graag verder ontwikkelen in dit team, waarmee we vorig seizoen een weg zijn ingeslagen om succes te hebben", luidt de eerste reactie van de gewilde aanvaller op de clubwebsite. "Ik wil voor de prijzen spelen en me belangrijk maken voor de ploeg. Ik ben blij dat we er met de club zijn uitgekomen om open te breken en te verlengen."

Technisch manager Marcel Brands is eveneens zeer content. "Achter de schermen hebben we hard gewerkt om Memphis ook dit seizoen in Eindhoven te houden. Uit de aanbieding sprak waardering en we zijn meer dan verheugd dat hij deze nieuwe verbintenis aangaat. Tevens hebben we daarmee een duidelijke strategische keuze gemaakt."

Brands besloot: "Het budget dat beschikbaar was voor een eventuele aanvaller in de breedte, is nu benut om Memphis bij PSV te houden. We zijn trots op de ontwikkeling die een speler uit onze eigen jeugd doormaakt en hopen dat hij komend seizoen weer nieuwe stappen zal zetten."