Wolfsburg erkent interesse: Er is geen enkele noodzaak om Dost te verkopen
Allofs: "Ik kan niet ontkennen dat er clubs zijn die naar hem geïnformeerd hebben"

Wolfsburg erkent interesse: "Er is geen enkele noodzaak om Dost te verkopen"

23-08-2014 06:45
1

VfL Wolfsburg is ondanks de komst van Nicklas Bendtner niet van plan om Bas Dost te laten vertrekken. Algemeen directeur Klaus Allofs is na afloop van het Bundesliga-duel met Bayern München (2-1 verlies) duidelijk over de gewilde Nederlandse aanvaller.

René van Zee
MÜNCHEN

Dost staat in de belangstelling van Feyenoord. Ook clubs uit de Premier League hebben de voormalig topscorer van de Eredivisie op de korrel. De Duitse werkgever van Dost wil niet meewerken aan een vertrek van de aanvaller. "Er is geen enkele noodzaak om Bas te verkopen", zegt Allofs in gesprek met VoetbalPrimeur. "Hij is lang geblesseerd geweest en we hebben vertrouwen in hem."

"Ik kan niet ontkennen dat er clubs zijn die naar hem geïnformeerd hebben, maar we willen hem behouden", aldus Allofs. Ton Lokhoff, assistent-trainer van VfL Wolfsburg, houdt zich op de vlakte. "Er is mij niets bekend over een eventuele transfer van Bas Dost. We konden Bas helaas niet meer inbrengen tegen Bayern München omdat Luiz Gustavo uitviel. Daarmee was de derde wissel een feit", aldus de assistent-coach.