NEC vraagt hoofdprijs voor Heerenveen-target: Wij staan niet onder druk
"Wij laten hem niet zomaar gaan"

NEC vraagt hoofdprijs voor Heerenveen-target: "Wij staan niet onder druk"

26-08-2014 10:38
3

Over belangstelling heeft Alireza Jahanbakhsh deze transferperiode niet te klagen. De aanvaller wordt door meerdere clubs gevolgd, waarbij sc Heerenveen het meest concreet is. NEC Nijmegen vraagt echter een hoog bedrag voor de international.

"Heerenveen is inderdaad bij ons teruggekomen", bevestigt algemeen directeur Bart van Ingen tegenover Omroep Gelderland. "Wij laten hem niet zomaar gaan. Alleen voor de hoofdprijs mag hij weg. Wij staan niet onder druk om hem te verkopen. De transferperiode duurt nog zes dagen, er kan nog van alles gebeuren. Maar wij zijn overal op voorbereid." Naar verluidt verlangt NEC twee miljoen euro voor de Iraniër. 

Een vertrek van Jahanbakhsh zal zo snel mogelijk opgevangen worden. "Als club begrijpen wij dat Ali wordt gezien als een exponent van een kampioensploeg. Daarom hebben we de lat ook hoog gelegd, zodat indien het juiste bod wordt gedaan, we ook een goede herinvestering kunnen doen. Er komt ook los van een eventuele transfer van Ali sowieso versterking. We hebben aanvallend op de linkerflank nog iemand nodig."