Fer: Ik ben de grootste verkoop uit de geschiedenis van Norwich City, zeiden ze
"Ik heb voor het voetballen en niet voor het geld gekozen"

Fer: "Ik ben de grootste verkoop uit de geschiedenis van Norwich City, zeiden ze"

28-08-2014 12:20

Leroy Fer rondde afgelopen week zijn transfer van Norwich City naar Queens Park Rangers af. De Nederlandse middenvelder maakte voor een miljoenenbedrag de overstap van 'The Canaries' naar 'The R's'.

"Ik wilde per se in de Premier League blijven spelen, ik heb verschillende aanbiedingen gehad, van mooie clubs, maar ik wilde niet weg uit Engeland. Ik heb voor het voetballen en niet voor het geld gekozen", zegt Fer in gesprek met Heldenonline.nl. "Het is toch de mooiste competitie ter wereld? De stadions zitten altijd vol, wat wil je nog meer."

Naar verluidt hield Norwich City een bedrag van tien miljoen euro over aan de transfer van Fer. "Ik mag geen bedragen noemen, maar ik ben de grootste verkoop uit de geschiedenis van Norwich City, zeiden ze bij mijn afscheid", zegt de Oranje-international, die afgelopen weekend debuteerde in het Premier League-duel met Tottenham Hotspur. QPR ging op White Hart Lane kansloos onderuit (4-0).

Fer verwacht dat QPR zich snel zal verbeteren. De promovendus beschikt over een goede selectie, vindt de Oranje-klant. "We hebben een goede groep, vind ik. Ik hoop alleen dat alle spelers blijven, dat met name de Fransman Remy en de Marokkaan Taarabt niet alsnog worden verkocht. De grootste zorg is nu dat we zaterdag winnen van Sunderland", aldus Fer tegenover Helden.