Eredivisie-target trekt opnieuw de aandacht: Er zijn wel clubs die mij willen
"Rusland of Qatar, daar zou ik alleen voor het geld heen gaan"

Eredivisie-target trekt opnieuw de aandacht: "Er zijn wel clubs die mij willen"

30-08-2014 07:54
2

NEC moet in de komende dagen mogelijk nog afscheid nemen van Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller staat in de belangstelling van verschillende clubs uit de Eredivisie en met twee treffers tegen Helmond Sport (1-4) trok hij vrijdag weer de aandacht.

Zelf kon Alireza na afloop niet zeggen of hij zijn laatste wedstrijd voor NEC had gespeeld. "Ik heb echt geen idee, maar er kan nog veel gebeuren. Er zijn wel clubs die mij willen. De transfermarkt is nog een paar dagen open. Ik wacht wel af", aldus het transfertarget van onder meer sc Heerenveen en FC Groningen.

"Als het mijn laatste wedstrijd was, is het wel een mooi afscheid geweest. Met twee mooie doelpunten", vervolgt de Iraniër tegen Omroep Gelderland. "Als ik ga, wil ik liefst wel naar een Nederlandse club. Rusland of Qatar, daar zou ik alleen voor het geld heen gaan. En dat is nu niet belangrijk."

Directeur Bart van Ingen laat weten dat een vertrek van Alireza nu nog niet dichtbij is. "Ali mot blieve, roepen mensen, zeker zoals hij vanavond speelt. Wij hopen dat ook, maar hebben iets in ons hoofd en zijn in gesprek met clubs. We weten niet hoe het die laatste drie dagen zal lopen. Als het bedrag al geboden was, dan was hij al getransfereerd."