West Ham United stunt met aantrekken Barcelona-middenvelder
Song maakt seizoen af in Londen

West Ham United stunt met aantrekken Barcelona-middenvelder

30-08-2014 16:16
1

West Ham United heeft zich voor een seizoen verzekerd van de diensten van Alexandre Song. De middenvelder wordt door de Londense club gehuurd van FC Barcelona.

Met trots maakt West Ham de huurtransfer wereldkundig via de clubwebsite. De 26-jarige middenvelder speelde de laatste twee seizoenen bij Barcelona, maar kwam in Catalonië niet altijd aan spelen toe. Song keert nu terug in Londen, waar hij eerder uitkwam voor Arsenal. "Ik ben erg blij om hier te zijn en om te beginnen aan mijn werk bij West Ham. Ik denk dat het belangrijk voor mij is om terug te keren in Londen. West Ham is een ambitieuze club."

De Kameroense international had een terugkeer naar de Premier League altijd op zijn verlanglijst staan. "Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag terug zou keren. Het was een moeilijke beslissing, omdat ik ook naar clubs kon gaan die in de Champions League spelen. Maar uiteindelijk heb ik voor West Ham gekozen, want ik wilde naar de Premier League. Dit is een competitie die mij veel gegeven heeft."