'Slachtoffer' van Feyenoord-transfer Vermeer: Het was een beetje laat
Feyenoord-goalie verhuurd aan PEC Zwolle

'Slachtoffer' van Feyenoord-transfer Vermeer: "Het was een beetje laat"

01-09-2014 22:57
5

Warner Hahn is blij met de oplossing die hij en Feyenoord hebben gevonden voor de komst van Kenneth Vermeer naar Rotterdam. De doelman wordt voor een jaar verhuurd aan PEC Zwolle.

Door de komst van Vermeer wordt Erwin Mulder gedegradeerd tot tweede keeper in De Kuip en mocht Hahn uitkijken naar een tijdelijk nieuw onderkomen. PEC Zwolle, dat Diederik Boer aan Ajax verkocht, bood hem die kans. "Het had voor mij weinig zin om te blijven", merkt Hahn op in gesprek met FOX Sports.

"Eerst was het de bedoeling dat ik met Erwin Mulder zou moeten concurreren. Toen ik hoorde van Vermeer, wist ik dat mijn zaakwaarnemer aan het werk zou moeten", aldus de doelman, die een lichte teleurstelling niet kan onderdrukken. "Ze vertelden dat het een buitenkansje was. Dat is hun goed recht, al is het wel een beetje laat. Het gaf mij weinig opties."

Hahn kon ook naar Excelsior, maar toen PEC zich meldde was de keuze snel gemaakt. "Eerst wilde ik alles op me laten inwerken. Later bleek dat er bij PEC een plekje vrij kwam, omdat de transfer van Diederik Boer naar Ajax was afgerond. Ik voelde me er direct goed bij en voerde een positief gesprek met PEC-trainer Ron Jans." In de zomer kwam hij transfervrij over van FC Dordrecht.