FC Groningen greep meerdere keren mis: Het is inderdaad wat dunnetjes
"We hebben bij ADO een bod uitgebracht op Van Duinen, maar dat was absoluut geen twee miljoen"

FC Groningen greep meerdere keren mis: "Het is inderdaad wat dunnetjes"

03-09-2014 14:36
3

FC Groningen is het nieuwe seizoen uitstekend gestart, maar in de Euroborg weet men ook dat een kleine tegenvaller  flinke gevolgen kan hebben. De selectie van Erwin van de Looi is kwalitatief zeer aardig, maar in de breedte niet heel sterk.

De noorderlingen hoopten zich daarom nog te versterken met Alireza Jahanbakhsh (NEC), Mike van Duinen (ADO Den Haag) en/of Johan Larsson (IF Elfsborg), maar die kwamen allemaal niet. Daardoor moet Van de Looi het voorlopig doen met een vrij smalle spelersgroep. "We vinden dat we een heel sterke spelersgroep hebben, maar het is inderdaad wat dunnetjes", beaamt Hans Nijland tegen Voetbal International.

"We hadden ons heel graag versterkt, maar om uiteenlopende redenen is het niet gelukt", vervolgt de algemeen directeur. "We hebben bij ADO een bod uitgebracht op Van Duinen, maar dat was absoluut geen twee miljoen zoals werd gesuggereerd. Ze wilden niet meewerken, dus ging het over. Jahanbakhsh vinden wij een hele interessante speler, maar het is een speler van buiten de EU. Hij heeft dus een hoog salaris. In combinatie met de tranfservergoeding werd het voor ons te duur."