Mourinho maakt Hazard het hof: 'Hij kan één van de groten van zijn generatie worden'
"Het klopt dat Chelsea probeert een akkoord te bereiken over een contractverlenging"

Mourinho maakt Hazard het hof: 'Hij kan één van de groten van zijn generatie worden'

16-09-2014 15:22

José Mourinho, trainer van Chelsea, bevestigt dinsdag dat de Engelse club hoopt Eden Hazard op korte termijn voor langere tijd aan zich te binden. De Belgische vleugelaanvaller kan een nieuw, lucratief contract ondertekenen op Stamford Bridge.

"Het klopt dat Chelsea probeert een akkoord te bereiken over een contractverlenging. Hazard wil meerdere jaren blijven", zegt Mourinho dinsdag. "We voelen elke dag dat zijn motivatie toeneemt. We hebben grote verwachtingen dat hij een hoger niveau kan halen en één van de besten kan worden. Hij is altijd een jongen geweest die leeft op zijn aangeboren talent, wat geweldig is. Maar nu heeft hij een betere tactische en mentale educatie."

"Hij kan één van de groten van zijn generatie worden. Chelsea is de perfecte omgeving voor hem om die evolutie door te maken", aldus Mourinho. Engelse media berichtten maandag al dat Hazard op het punt staat om de bestbetaalde speler van Chelsea ooit te worden. De Rode Duivel kan in Londen een vijfjarige verbintenis tekenen. Hij zal zo'n 250.000 euro per week gaan verdienen bij de Premier League-club.