Groep B: oud-Feyenoorder kan invalbeurt niet combineren met zege Club
Belgen en Italianen eindigen zonder doelpunten

18-09-2014 20:53

Voor Club Brugge en Torino is de groepsfase van de Europa League van start gegaan zonder overwinning. Beide ploegen hielden elkaar op een puntendeling en wisten daarbij überhaupt geen doelpunt te maken: 0-0.

In het Jan Breydelstadion brachten de Belgen en Italianen voor rust de nodige strijd aan het daglicht. Beide ploegen konden het publiek echter niet vermaken, omdat er nauwelijks iets gebeurde voor de doelen. Slechts een kopbal van Oscar Duarte zorgde voor serieuze dreiging namens Club.

Na rust veranderde er relatief weinig aan het spelbeeld. Club verloor gaandeweg de tweede helft fysieke kracht, waar Torino niet bij machte bleek om de Belgen pijn te doen. De ploeg uit Turijn zag topschutter Ciro Immobile afgelopen zomer nog naar Borussia Dortmund verkassen.

Oud-Feyenoorder Ruud Vormer begon op de bank bij Club. De middenvelder viel ruim twintig minuten voor tijd in.