Go Ahead-goalie moet door het stof: Was de bal een beetje kwijt
Cummins flink in de fout tegen ADO

Go Ahead-goalie moet door het stof: "Was de bal een beetje kwijt"

20-09-2014 23:55

Erik Cummins was zaterdagavond de grote schlemiel aan de kant van Go Ahead Eagles. De doelman ging namelijk opzichtig in de fout bij het doelpunt van ADO Den Haag-spits Michiel Kramer en boorde zijn ploeg daarmee een overwinning door de neus: 1-1.

Cummins behandelde een voorzet erg slecht, waardoor Kramer simpel kon binnenwerken. "Ik was de bal een beetje kwijt door het licht. Maar goed. De reden maakt niet zo heel veel uit. Ik had de bal over de lat moeten tikken. Zonde, want er was eigenlijk niet zo heel veel aan de hand. Maar goed, we hebben nog wel een punt…", stamelde de sluitpost tegenover FOX Sports.

Trainer Foeke Booy baalde behoorlijk van het puntenverlies, maar keek ook alweer uit naar de dubbele ontmoeting met Feyenoord (beker en competitie). "Ik heb een heel dubbel gevoel. Een gelijkspel is wel de juiste verhouding, maar in de tweede helft hebben we de kansen gehad op 0-2. We hadden twee bonuspunten kunnen hebben, maar helaas kwam de 1-1 op het scorebord door een fout van de keeper. Hij heeft verder goed gekeept, maar dit is het lot van een doelman. Of ik hem ga slachtofferen? Nee, hoor. We krijgen nu twee keer Feyenoord. Daar kunnen we naar uitkijken."