Kazim-Richards pakt 'vervelende' Cillessen even beet: 'He was taking the piss'
"Richards kwam in de rust naar me toe en vroeg waarom ik zo vervelend deed"

Kazim-Richards pakt 'vervelende' Cillessen even beet: 'He was taking the piss'

22-09-2014 08:55
58

Jasper Cillessen zorgde zondag in de Kuip voor de nodige frustratie bij de spelers van Feyenoord. De keeper van Ajax begon door de vroege voorsprong van Ajax al snel met tijdrekken.

"Ik treuzelde zo lang bij het nemen van de doeltrappen, omdat Feyenoord in een lekker ritme zat", zegt Cillessen in De Telegraaf. "Dat probeerde ik te breken." Het leverde hem een bezoekje van Colin Kazim-Richards op. De Turkse aanvaller met Engelse roots kwam na het rustsignaal op weg naar de kleedkamer verhaal halen bij Cillessen. "He was taking the piss (hij nam de boel in de maling, red.). Ik ben opgegroeid in Engeland, daar houden wij niet van", aldus de Feyenoord-spits in de krant.

Volgens Kazim-Richards durfde Cillessen niet tegelijkertijd met hem de spelerstunnel in te lopen. De doelman van Ajax en het Nederlands elftal werd even beetgepakt door de aanvaller. "Colin Kazim-Richards kwam in de rust naar me toe en vroeg waarom ik zo vervelend deed. Hij pakte me bij mijn schouder, maar Kevin Blom (scheidsrechter, red.) liep erbij. Dus ik maakte me er niet zo druk om", aldus de Ajax-keeper na afloop van het incident.