Feyenoord-legioen heeft nieuwe lieveling: Ik heb de hele nacht wakker gelegen
"Ik werd wakker met een verslagen gevoel, nog steeds boos op mezelf"

Feyenoord-legioen heeft nieuwe lieveling: "Ik heb de hele nacht wakker gelegen"

23-09-2014 07:49
11

Colin Kazim-Richards sleurde, duwde en trok, maar het leverde hem en Feyenoord zondag geen (doel)punten op. De kansen die de aanvaller miste, spookten 's nachts nog steeds door zijn hoofd.

"Ik werd wakker met een verslagen gevoel, nog steeds boos op mezelf", vertelt Kazim-Richards aan Feyenoord TV."Ik heb al mijn kansen teruggekeken, maar er veranderde helaas niets. Zo ben ik nu eenmaal."

"Ik heb de hele nacht wakker gelegen. Het was frustrerend. Maar we hebben weer een wedstrijd op woensdag, dus we moeten door. Daar kunnen we ons nu op focussen en de positieve dingen van deze wedstrijd meenemen. Ook de supporters."

Dat Legioen lijkt de 28-jarige spits snel te hebben omarmd. "Dat betekent veel voor me. Ook al gaat het niet goed, de fans zien dat je hard werkt. Dan is het fijn dat ze je een boost geven."

"Bij die grote misser vlak voor rust scandeerden ze nog steeds mijn naam. Het was een heel goed moment om met mijn hoofd weer omhoog te kijken en voor de volgende wedstrijd te gaan", aldus Kazim-Richards, die Mitchell te Vrede voorlopig op de bank lijkt te houden.