Wereldkampioen 'bijt' van zich af: Je kunt niet zien wie een persoon nou echt is
Duitser op zijn plek bij Arsenal

Wereldkampioen 'bijt' van zich af: "Je kunt niet zien wie een persoon nou echt is"

23-09-2014 14:38
1

Mesut Özil, die deze zomer met Duitsland de wereldtitel binnensleepte, is blij dat hij zijn klasse kan etaleren bij Arsenal. Volgens hem hangt er bij de club een perfecte sfeer om goed te presteren.

In de Engelse boulevardpers krijgt de Duitser veel kritiek naar zijn hoofd geslingerd. Afgelopen weekeinde, in de wedstrijd tegen Aston Villa (3-0 winst), 'beet' hij van zich af. Hij scoorde en leverde een assist. "Je mag niet vergeten dat mensen je buiten het voetbal niet kennen. Je kunt niet zien wie een persoon nou echt is", reageert de balvaardige middenvelder op het digitale thuis van Arsenal.

"Soms komt een speler arrogant over of juist heel aardig, maar in de wereld buiten het voetbal kan dat precies andersom zijn", vervolgt Özil. "Op de club moet je altijd respectvol zijn naar elkaar. Het maakt niet uit of je een wereldster bent of een nieuwkomer. Iedereen moet op dezelfde manier behandeld worden en dat is waarom ik gelukkig ben bij Arsenal. Dat is echt het geval hier. Iedereen wordt op dezelfde manier behandeld en heeft respect voor elkaar. Je bent als een familie. Dat helpt je in het bereiken van je doelen."