Jans: Het zou mooi zijn als wij een angstgegner worden van Ajax
PEC Zwolle gaat voor derde stunt tegen Amsterdammers

Jans: "Het zou mooi zijn als wij een angstgegner worden van Ajax"

28-09-2014 11:08
8

Ron Jans wist zaterdagavond drie punten aan het totaal toe te voegen door te winnen van Heracles Almelo (4-2). In de volgende speelronde stuit PEC Zwolle op regerend landskampioen Ajax en de oefenmeester hoopt wederom te kunnen stunten tegen de Amsterdamse formatie.

"De nummer twee tegen de nummer drie van de competitie. We hebben de laatste twee duels gewonnen van ze. Het zou mooi zijn als wij een soort angstgegner kunnen worden van Ajax", aldus Jans tegenover de camera van FOX Sports.

PEC Zwolle pakte vijftien punten uit zeven wedstrijden, de beste seizoenstart ooit van de club. "Als dat niets met je doet, moet je stoppen. Het zijn nog steeds maar zeven wedstrijden, maar ik denk wel dat we een selectie hebben die het beter kan doen dan vorig seizoen."

De ploeg van Jans profiteerde zaterdag goed van de rode kaart die Mark Engberink kreeg van tegenstander Heracles Almelo. "Dat moment is wel beslissend geweest. De 2-2 van Heracles was verdiend en na de rode kaart van Engberink kantelde de wedstrijd weer. We mogen Engberink wel dankbaar zijn."