Huntelaar stopt frustratie niet weg: Ik ben zwaar teleurgesteld
Spits baalt van puntendeling tegen NK Maribor

Huntelaar stopt frustratie niet weg: "Ik ben zwaar teleurgesteld"

30-09-2014 23:44
1

Klaas Jan Huntelaar maakte dinsdagavond de enige treffer van Schalke 04. Blij was hij echter niet. Zijn doelpunt was goed voor een punt, maar in de ogen van de Nederlandse aanvaller is dat voor Schalke 04 te weinig in een duel met NK Maribor.

"Het lag aan ons", citeert Voetbal International Huntelaar. Die daarmee doelt op het teleurstellende resultaat dat de club uit Gelsenkirchen boekte tegen NK Maribor. "Als we beter hadden gespeeld, dan zouden we hebben gewonnen. Onze start was oké, maar daarna ging het steeds minder."

"We hebben onszelf naar beneden gehaald. We waren te onzorgvuldig en speelden in een te laag tempo. Thuis moeten we onze wedstrijden winnen. Mijn doelpunt heeft niet geholpen om te winnen. Ik ben dus zwaar teleurgesteld", aldus Huntelaar, die voor de tweede Champions League-wedstrijd op rij met een doelpunt een punt wist veilg te stellen voor zijn ploeg.

Jens Keller, trainer van Schalke 04, nam zijn spelers niets kwalijk. "We lopen op onze laatste benen. De afgelopen weken zijn erg zwaar geweest voor mijn spelers. Ik kan niemand iets kwalijk nemen. Ze hebben alles gegeven. Ze zitten kapot."