Vitesse mist belangrijk trio: Laten zien dat we het ook zonder hen kunnen
"Het gaat de goede kant op, maar nog niet goed genoeg"

Vitesse mist belangrijk trio: "Laten zien dat we het ook zonder hen kunnen"

02-10-2014 17:43

Vitesse mist vrijdagavond drie belangrijke krachten in het duel met ADO Den Haag. Guram Kashia, Zakaria Labyad en Davy Pröpper zijn er door blessures niet bij, bevestigt Peter Bosz.

De trainer maakt zich geen grote zorgen over de gevolgen van hun afwezigheid. "Het gaat de goede kant op, maar nog niet goed genoeg. Ik kan ze niet opnemen in de wedstrijdselectie. We hebben vorige week laten zien dat we het ook zonder deze drie kunnen", zegt Bosz op de Vitesse-website.

Met het vertrouwen zit het wel goed in Arnhem, na de 2-6 overwinning bij FC Dordrecht van vorige week. "Maar er moet eerst nog wel gewonnen worden", vervolgt de trainer. "We moeten tegen ADO Den Haag , net als vorige week, weer een topprestatie leveren. Het gaat met de punten nu de goede kant op, het spel is hetzelfde. De kansen gaan er nu wel in."

Vitesse zette de laatste weken de weg naar boven in, maar met ADO gaat het minder goed. Bosz: "Ze verliezen wel, maar het verschil was in beide duels klein. Het had zo maar gelijk kunnen worden. Het is een ploeg die compact speelt en vooral gevaarlijk wordt via de twee aanvallers. Daar moeten we goed op letten."