Talent hoopt op beloning: Ik neem aan dat dit voor Ajax ook niet ideaal is
Ajacied aast op meer speelminuten

Talent hoopt op beloning: "Ik neem aan dat dit voor Ajax ook niet ideaal is"

16-10-2014 18:11
2

Mickey van der Hart maakte in de zomer op huurbasis de overstap van Ajax naar Go Ahead Eagles. De talentvolle doelman hoopte in Deventer ervaring op te kunnen doen in de Eredivisie, hij verloor echter de concurrentie strijd met Erik Cummins waardoor de Ajacied tot zijn teleurstelling veelal plaats moet nemen op de reservebank.

"Toen ik hoorde dat ik tweede doelman werd, was dat best een verrassing. Ik koos voor deze club oom in de Eredivisie te spelen. Ik kwam na een redelijke voorbereiding steeds beter in vorm. Ik kan nu alleen maar elke training keihard knokken. Dan moet de beloning vanzelf volgen. Ik neem aan dat dit voor Ajax ook niet ideaal is", aldus de talentvolle sluitpost tegenover Ajax Life.

Van der Hart is van mening dat de huidige situatie niet van invloed hoeft te zijn voor het verdere verloop van zijn carrière. "Nee ik sta hierdoor niet stil in mijn ontwikkeling. Hoe jong ik ook ben, het is goed dit eens mee te maken. Ik zal vaker met teleurstellingen geconfronteerd worden."

De twintigjarige doelverdediger maakte een zeer sterke indruk tijdens de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Onder de lat bij de Rotterdammers stond Kenneth Vermeer die de overstap maakte van Ajax naar Feyenoord. "Hij heeft een gevoelige overstap gemaakt. Ik zou het niet over mijn hart verkrijgen. Ik ben mijn hele leven al Ajacied."