Verbazing over bonus Overmars: Er is helemaal geen vooruitgang te zien
"Ik vind het raar dat Overmars een bonus heeft gekregen voor behaalde doelen"

Verbazing over bonus Overmars: "Er is helemaal geen vooruitgang te zien"

19-10-2014 23:48
19

Arno Vermeulen vindt het bijzonder vreemd dat Marco Overmars een vette bonus over het afgelopen seizoen in ontvangst heeft mogen nemen. Afgelopen week bleek dat de directeur voetbalzaken 381.000 euro over zijn salaris van 250.000 euro heeft geïncasseerd.

Vermeulen begrijpt daar weinig van, zei hij zondag bij Studio Voetbal. "Ik vind het raar dat Overmars een bonus heeft gekregen voor behaalde doelen, terwijl een doel van Ajax is om Europees aansluiting te vinden", zei hij. "En sinds Overmars is aangesteld vind ik dat er nog helemaal geen voorruitgang te zien is." Eerder kreeg Overmars wel bijval van Valentijn Driessen.

Jan Mulder was aan tafel vooral negatief over het spel van de landskampioen. "Ik geniet meer van PEC Zwolle en SC Cambuur dan van Ajax. Dat is al bijna jarenlang zo. Dat is toch te gek voor woorden?" Bert van Marwijk plaatste zijn vraagtekens bij de instelling van de Ajacieden, die matig aan de topper tegen FC Twente begonnen. "Ajax begint wel vaker zo slecht, alsof ze wachten op een tegengoal, dan worden ze wakker en beginnen ze te voetballen. Het lijkt op nonchalance."