'Fluweel' Barça kan ongelikte Suarez goed gebruiken: Een heel andere speler
Uruguayaanse spits kan komend weekeinde debuut maken tegen Real Madrid

'Fluweel' Barça kan ongelikte Suarez goed gebruiken: "Een heel andere speler"

21-10-2014 14:06
1

Luis Suarez staat voor zijn officiële debuut bij Barcelona. Komend weekeinde staat El Clásico op het programma. Verdediger Gerard Piqué heeft hoge verwachtingen van zijn nieuwe ploeggenoot.

De schorsing van vier maanden, die hij kreeg opgelegd na een beet in de schouder van Giorgio Chiellini tijdens het WK, zit er bijna op voor de Uruguayaanse spits. Hij kwam over van Liverpool en Piqué heeft tijdens de trainingen veel van Suarez gezien. ''Suarez is een heel andere speler dan wat we nu hebben'', citeert Sky Sports de Spanjaard in gesprek met Revista.

Wedden

Meer odds

''Andrès Iniesta en Xavi hebben een fluwelen balbehandeling, Suarez speelt tegenovergesteld. Hij kan vanuit het niets een doelpunt maken vanuit een rebound. Suarez is een heel goede aankoop. Hij kan goed druk zetten en dat gaat ons helpen.''

De oud-verdediger van Manchester United denkt dat Suarez klaar is voor zijn debuut in de wedstrijd tegen rivaal Real Madrid. ''Hij scoorde tweemaal tegen Oman en is fit. Toen hij arriveerde, moest hij zich nog wel fit trainen. Wellicht zullen we hem zien in El Clásico'', besluit Pique mysterieus.