Europese nederlaag dreunt na bij Feyenoord: We hebben met z'n allen gefaald
El Ahmadi: "Dan denk ik dat we er goed voor staan"

Europese nederlaag dreunt na bij Feyenoord: "We hebben met z'n allen gefaald"

24-10-2014 15:34
1

Bij de spelers van Feyenoord was de teleurstelling over de nederlaag tegen HNK Rijeka (3-1) vrijdag nog altijd voel- en zichtbaar. "Zeer teleurstellend", zo omschreef Miquel Nelom het resultaat in Kroatië.

De ploeg van Fred Rutten liet donderdagavond na om een belangrijke driepunter bij te schrijven, terwijl de kansen daarop wel aanwezig waren. "We hebben genoeg kansen gehad om op voorsprong te komen", zei Nelom, die met zijn ploeg de deksel op de neus kreeg. "Zij werden voornamelijk gevaarlijk via de counter en daarin hebben ze ons goed afgestrafd."

Karim El Ahmadi sloot zich in gesprek met RTV Rijnmond aan bij de woorden van de linksback. "Op internationaal niveau hebben we niet zo veel aan balbezit. Dan telt alleen het resultaat en dat hebben we niet behaald. We hebben met z'n allen gefaald", aldus de middenvelder.

Feyenoord staat na drie wedstrijden teleurstellend laatste, maar de achterstand op koploper Sevilla bedraagt slechts twee punten. El Ahmadi ziet daarom nog voldoende kans om te overwinteren. "Als we in de komende twee thuiswedstrijden tegen Rijeka en Sevilla vier punten halen, denk ik dat we er goed voor staan. We moeten nu zorgen dat we in deze groep wedstrijden gaan winnen. Daarna zien we wel verder."