Feyenoord heeft touwtjes in handen: 'Ik heb geen gelimiteerde transfersom'
Gedwongen verkoop niet aan de orde

Feyenoord heeft touwtjes in handen: 'Ik heb geen gelimiteerde transfersom'

31-10-2014 12:33
1

Supporters van Feyenoord hoeven er niet voor te vrezen dat Feyenoord gedwongen wordt om Jordy Clasie te verkopen. Van een gelimiteerde transfersom in het contract van de aanvoerder is geen sprake, zo vertelt hij zelf.

Clasie heeft vrijdag aan RTV Rijnmond laten weten dat hij geen gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft staan. Er is zelfs geen enkele Feyenoorder met een dergelijke clausule, meldt verslaggever Jan-Dirk Stouten via Twitter.

De middenvelder reageert daarmee op een bericht van Voetbal International, dat maandag meldde dat in zijn nieuwe contract clausules zijn opgenomen die een stap hogerop mogelijk maken. De 23-jarige Clasie tekende afgelopen zomer een nieuwe verbintenis en dat kwam voor velen als een verrassing. Onder meer FC Porto had concrete belangstelling in de captain van de Rotterdammers, die bezig is aan een sterke periode. 

De kans is dan ook groot dat buitenlandse clubs zijn prestaties nauwlettend in de gaten blijven houden. In het geval van een bod heeft Feyenoord echter zelf de touwtjes in handen.