'Amrabat ondanks blessure gewild op de transfermarkt: meerdere clubs in de rij'
Galatasaray niet zeker over terugkeer Amrabat

'Amrabat ondanks blessure gewild op de transfermarkt: meerdere clubs in de rij'

20-11-2014 21:05

Nordin Amrabat heeft zich in de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen in de kijker gespeeld bij Malaga, de club die de aanvaller huurt van Galatasaray. De Spaanse club heeft al laten weten hem graag definitief over te nemen, maar krijgt daar zeer waarschijnlijk flinke concurrentie bij.

Milliyet schrijft donderdag dat niet alleen Malaga zijn oog heeft laten vallen op het aantrekken van de voormalig PSV'er. Ook Valencia en Olympiakos zouden belangstelling hebben voor Amrabat. Malaga heeft echter een voordeel ten opzichte van de andere kapers. De club heeft bij de verhuur een optie tot koop afgedwongen en hoeft daarom niet opnieuw met Galatasaray in onderhandeling over de transfersom.

Op dit moment hoeven de geïnteresseerde clubs geen scouts naar Spanje te sturen. Amrabat staat de komende tijd namelijk aan de kant met een blessure. "Ik sprintte, gaf een voorzet en moest afremmen voor de boarding. Waarschijnlijk is het er bij het geven van de voorzet ingeschoten. Ik hoorde iets knappen en wist ook meteen dat het verkeerd was", liet hij afgelopen weekeinde weten tegenover Voetbal International.