Mooi om te zien dat hij zijn debuut heeft gemaakt in de wedstrijd tegen Nederland
Vertrouwen in Corona neemt toe bij FC Twente

"Mooi om te zien dat hij zijn debuut heeft gemaakt in de wedstrijd tegen Nederland"

21-11-2014 10:55
1

Na een interlandperiode staat er voor de spelers van FC Twente dit weekend weer een wedstrijd op het programma. Hoofdtrainer Alfred Schreuder hield zijn internationals, Cuco Martina, Andreas Bjelland en Jesus Corona, de afgelopen interlands nauwlettend in de gaten.

"Tijdens zo'n week volg je de internationals veelvuldig en heb je via de telefoon af en toe contact met hen", vertelt Schreuder op de website van zijn werkgever. "Ze hebben alle drie veel gespeeld. Bjelland heeft twee volledige wedstrijden met Denemarken achter de rug en Martina kwam in actie met Curaçao."

Corona maakte tegen het Nederlands elftal zijn eerste minuten voor Mexico. "Het is mooi om te zien dat hij zijn debuut heeft gemaakt in de wedstrijd tegen Nederland. Tegen Wit-Rusland liet hij eveneens een goede indruk achter. Voor hem is het een prachtige beloning voor al zijn verzette werk van de afgelopen periode."

Schreuder maakte de afgelopen dagen van de gelegenheid gebruik om enkele spelers van de A1 met het eerste elftal te laten meetrainen. Bovendien werd er een duel achter gesloten deuren tegen SC Cambuur gespeeld. Die oefenwedstrijd eindigde in een 3-2 zege voor de nummer drie van de Eredivisie. FC Twente hervat zondag de competitie bij PEC Zwolle.