PSV-supporters kunnen probleemkind Bakkali toch nog steeds niet uitzwaaien
Berichten over transfer berusten niet op waarheid

PSV-supporters kunnen probleemkind Bakkali toch nog steeds niet uitzwaaien

21-11-2014 12:52

De supporters van PSV die Zakaria Bakkali al wilden uitzwaaien moeten nog even geduld hebben. De paria van de Eindhovenaren vertrekt voorlopig niet, meldt Voetbal International.

Bij PSV is tot nu toe niets bekend over een vertrek van Bakkali, ook niet bij zijn zaakwaarnemer. In België doken donderdagochtend berichten op dat de kleine aanvaller in de winterstop naar Atlético Madrid gaat verkassen. De Spaanse kampioen zou hem vervolgens ervaring willen laten opdoen bij het Franse Lille.

PSV-watcher Thijs Slegers van VI noemt die berichten echter 'nonsens'. De constructie tussen de Spanjaarden en Fransen is bovendien onrealistisch, omdat Lille kapitaalkrachtig genoeg is om de deal alleen af te ronden. Daar heeft de club Atlético niet bij nodig.

De laatste weken was er wel interesse uit Italië voor Bakkali. AS Roma en Internazionale klopten aan, maar dat ziet de hoofdrolspeler niet zitten. Bakkali heeft geen toekomst meer bij PSV, nadat in de zomer voor de zoveelste keer de onderhandelingen over een nieuwe contract mislukten.