Ajax-talent had goed gesprek: Klopt dat ik om extra training van Bergkamp vroeg
"Ik zal meer aan voetballen toekomen en moet het dan ook laten zien"

Ajax-talent had goed gesprek: "Klopt dat ik om extra training van Bergkamp vroeg"

24-11-2014 07:28
1

Ricardo Kishna maakte zaterdagavond bij zijn invalbeurt tegen sc Heerenveen een gedreven indruk. De voorhoedespeler was met onder meer een doelpunt en een assist belangrijk voor Ajax. Zijn goede spel volgde na een goed gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars, in het bijzijn van zaakwaarnemer Mino Raiola.

"We hebben geëvalueerd hoe het ging en vonden allebei dat het beter moest. Samen gaan we de stijgende lijn inzetten. Ik zal meer aan voetballen toekomen en moet het dan ook laten zien", zegt Kishna in gesprek met De Telegraaf. "Het klopt dat ik om extra training van Dennis Bergkamp of iemand anders heb gevraagd. Ik wil wat meer aan mijn voorzetten en afwerking gaan doen, zoals ik dat in de jeugd ook deed."

"Ik vind het lastig om te zeggen dat ik het vertrouwen miste", vervolgt de buitenspeler zijn verhaal. "Laten we het erop houden dat ik vond dat dat er iets meer had kunnen zijn. Maar daar wil ik het niet meer over hebben, want ik had aan het begin van het seizoen ook gewoon beter moeten spelen. Ik had de laatste tijd geen grote klachten waardoor ik niet kon spelen, maar wel van die irritante dingetjes waardoor het net niet lekker liep. Mijn rug die vastzat of een beetje last van mijn lies. We gaan er met de trainers samen voor zorgen dat ik weer optimaal ga presteren."

"Het was nu één wedstrijd, een halfuurtje. Qua spel is dit wat voor mij de standaard moet zijn. En dan – mocht ik starten – negentig minuten. Ik weet wat ik kan, dat het erin zit en eigenlijk moet dat elke wedstrijd naar boven komen. De laatste weken op de training ging het al wat lekkerder, zette ik nog een stapje extra. Of dit het begin is van een mooie reeks weet ik niet. Dat hoop ik wel, maar kun je niet na één wedstrijd zeggen. Ik moet het nu vasthouden", sluit Kishna af.