Opnieuw geruchten rond Kishna: In januari wordt het lastig, wie weet in juni
Aanvaller in de markt gezet door zaakwaarnemer

Opnieuw geruchten rond Kishna: "In januari wordt het lastig, wie weet in juni"

25-11-2014 11:25
21

Ricardo Kishna verlengde begin 2014 zijn contract bij Ajax, maar dat betekent niet dat zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een transfer uitsluit. De belangenbehartiger laat een opening voor een zomers vertrek uit Amsterdam.

Kishna was zaterdag de man van de wedstrijd tegen sc Heerenveen (4-1) en dat is ook AC Milan opgevallen. De club van trainer Filippo Inzaghi wordt door Italiaanse geruchtensites aan Kishna gelinkt. Volgens Raiola zouden AC Milan en Kishna goed bij elkaar passen. "Of hij klaar is voor de Serie A? Absoluut. Hij heeft snelheid, is sterk en heeft een buitengewone techniek", aldus Raiola tegen Calciomercato.

"Voor een speler van negentien jaar is hij bovendien heel volwassen. Hij is wat dat betreft al klaar voor een andere competitie en hij zou ook in het buitenland passen. In Italië zijn spelers met zijn kwaliteiten een zeldzaamheid", vervolgt Raiola, die op de man wordt gevraagd naar een transfer. "We hebben net zijn contract tot 30 juni 2016 verlengd. In januari wordt het lastig, maar wie weet in juni. Ajax wilde zijn contract verlengen om te voorkomen dat hij gratis de deur uit liep, want het is een uitzonderlijk talent", aldus Raiola.

Een mogelijke soap rond het wel of niet blijven van Kishna zou niet voor het eerst zijn. Voordat de aanvaller zijn handtekening zette onder een verbeterd contract bij Ajax, waren er ook al geruchten over een vertrek. Uiteindelijk besloot de speler in januari van dit jaar toch zijn krabbel te zetten onder een nieuwe verbintenis.