'Primeur Boulahrouz na 136 dagen Feyenoord, Manu focust op PSV'
Rotterdammers donderdag tegen Sevilla

'Primeur Boulahrouz na 136 dagen Feyenoord, Manu focust op PSV'

26-11-2014 12:36
1

Khalid Boulahrouz staat al ruim vier maanden onder contract bij Feyenoord, maar donderdag lijkt hij voor het eerst een basisplaats te krijgen van trainer Fred Rutten. Dat meldt Voetbal International.

Feyenoord neemt het in de vijfde groepswedstrijd van de Europa League op tegen titelhouder Sevilla. Boulahrouz, die in zijn eerste maanden met blessureleed kampte, krijgt waarschijnlijk de voorkeur boven Rick Karsdorp. De 32-jarige Boulahrouz zat de afgelopen wedstrijden nog op de bank. Karsdorp speelde tegen Vitesse en FC Dordrecht in de basis.

Elvis Manu is op tijd fit voor de wedstrijd tegen PSV, maar moet het duel met Sevilla nog aan zich voorbij laten gaan, aldus VI. "Het ziet er goed uit", aldus Rutten over het herstel van de flankspeler, die opnieuw vervangen zal worden door Jean-Paul Boëtius. Luke Wilkshire is hersteld van een hamstringblessure. Ook Joris Mathijsen zou eventueel bij de wedstrijdselectie voor 'Sevilla' kunnen zitten.

"Ik vind het knap dat we in deze fase van het seizoen een fitte spelersgroep hebben", zegt Rutten tegen het weekblad. "Je ziet dat de weken met een dubbel programma er toch inhakken, vaak hebben we daarna te maken met spelers die kampen met kleine pijntjes. Dan is het een lekker gevoel als je iedereen aan boord hebt."