'Echte FC Utrecht-speler' verlengt contract: Hij is bijna niet weg te denken
Middenvelder zet krabbel en blijft langer in Domstad

'Echte FC Utrecht-speler' verlengt contract: "Hij is bijna niet weg te denken"

26-11-2014 14:54
1

FC Utrecht gaat langer door met Yassin Ayoub. De twintigjarige middenvelder heeft zijn contract met twee jaar verlengd. Hij staat nu tot medio 2018 onder contract in de Galgenwaard.

Dat heeft FC Utrecht woensdag laten weten. Het oude contract van Ayoub liep tot de zomer van 2016. Sinds 2008 speelt Ayoub al bij de Domstedelingen, waarvoor hij in het seizoen 2012/2013 debuteerde. Inmiddels staat de teller op veertig Eredivisie-wedstrijden.

"Yassin is pas twintig jaar, maar nu al bijna niet meer weg te denken uit de selectie van FC Utrecht", zegt Edwin de Kruijff, manager spelerszaken en scouting, op de clubsite. "Hij beschikt over een goede techniek, goed tactisch inzicht en heeft het vermogen om medespelers vrij te spelen en zelf te scoren. Yassin is een echte FC Utrecht-speler en we zijn er bijzonder blij mee dat we hem langer hebben kunnen vastleggen."

Ayoub zelf is blij met de waardering die de club voor hem heeft. "Ik ben er trots op dat FC Utrecht het volledige vertrouwen in mij uitspreekt", zegt hij. "De club heeft over mij een goed gevoel, en dat is geheel wederzijds. Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot de speler die ik nu ben en ga er de komende jaren alles aan doen mezelf verder te verbeteren en belangrijk te zijn voor FC Utrecht."