Sevilla-coach draait bij na pijnlijke uithaal: Dit Feyenoord is veel beter
Sevilla en Feyenoord kruisen de degens in De Kuip

Sevilla-coach draait bij na pijnlijke uithaal: "Dit Feyenoord is veel beter"

26-11-2014 19:25
3

Met een ruime nederlaag tegen FC Barcelona en twee remises op zak, strijkt Sevilla donderdagavond neer in de Kuip. Daar staat het Europa League-duel met Feyenoord op de rol.

Sevilla had in Spanje geen kind aan de Rotterdammers, maar door de recente resultaten in de Primera División is Unai Emery er niet gerust op, ook omdat Feyenoord de laatste weken volwassener is geworden. "Het Feyenoord waar we morgen tegen spelen is veel beter dan het Feyenoord waar wij 2-0 van wonnen", aldus de trainer van Sevilla op het persmoment.

"Feyenoord heeft vijf wedstrijden gespeeld, zonder een doelpunt tegen te krijgen. Wij moeten op ons best zijn", vervolgt Emery. "We gaan donderdag voor de overwinning in een wedstrijd die voor beide ploegen erg belangrijk is. Ik verwacht dat de beslissing gaat vallen en ik heb er vertrouwen in."

De uitspraken staan in schril contrast met twee maanden geleden, toen Emery indirect Feyenoord kleineerde. Hij noemde Cordoba, de troosteloze hekkensluiter van Spanje, toen drie keer beter dan de ploeg van trainer Fred Rutten.