Nieuw dieptepunt voor Koeman: Het lijkt wel alsof alles even tegenzit
League One-club kegelt Premier League-club uit League Cup-toernooi

Nieuw dieptepunt voor Koeman: "Het lijkt wel alsof alles even tegenzit"

17-12-2014 11:26
3

Ronald Koeman zit in een lastige periode met Southampton. Na een uitstekende start van het seizoen, draait het momenteel een stuk minder bij The Saints. De uitschakeling in de League Cup, dinsdagavond verloor Southampton van Sheffield United (1-0), was een nieuwe tik.

Southampton verkeert in een vormcrisis. De club behaalde uit de laatste vijf competitieduels slechts één punt, op bezoek bij League One-club Sheffield United ging het dinsdag opnieuw mis. "Het ontbreekt de ploeg duidelijk aan vertrouwen. Het lijkt wel alsof alles even tegenzit", citeert Voetbal International de Nederlandse hoofdtrainer op de officiële website van Southampton.

"Het is niet de eerste keer dat een Premier League-club verliest van een team uit de League One. En het zal ook niet de laatste keer zijn. Het is vrij simpel: we waren gewoon niet goed genoeg. En daar ben ik teleurgesteld over. We hebben niet gebracht wat we doorgaans wel kunnen brengen. Het draait in het bekertoernooi namelijk niet alleen om kwaliteit", aldus Koeman in zijn nabeschouwing.