Kelder van de Eredivisie vist naar topschutter na 48 treffers: Ik ben trots
"Ik denk ook dat hij gewoon 20 of 25 goals wil maken"

Kelder van de Eredivisie vist naar topschutter na 48 treffers: "Ik ben trots"

18-12-2014 16:41

FC Emmen is bezig aan een sterk seizoen, maar dat heeft ook een keerzijde. Aan verschillende spelers van de Jupiler League-club wordt getrokken, weet ook Joop Gall.

De trainer van Emmen heeft hoe dan ook een 'onderbuikgevoel' dat zijn selectie in de winterstop intact blijft. "Het is niet zo gek dat er belangstelling is voor een aantal spelers van ons. We doen het goed en hebben al 48 keer gescoord", verklaart Gall in gesprek met RTV Drenthe. "Ik ben wel heel trots dat er belangstelling is voor spelers van ons. Als er spelers zijn die de stap maken naar de Eredivisie dan staat dat ook mooi op mijn palmares."

Wedden

Meer odds

Peters is de meest begeerde speler van Emmen. De spits scoorde dit seizoen al veertien keer en dat leidt tot de belangstelling van Excelsior en ook SC Cambuur. Gall: "Maar ik denk dat deze clubs ook willen weten hoe hij het een heel seizoen doet. Daarnaast denk ik ook dat Cas gewoon 20 of 25 goals wil maken dit seizoen en wil afwachten of er ook clubs komen die hoger op de ranglijst staan, want met alle respect is Excelsior wel een 'heen-en-weer' club."

"Topscorers zijn voor veel clubs interessant", stelt Gall vast. "Ook NAC Breda en Go Ahead Eagles zullen onze spitsen met interesse volgen, denk ik. Toch denk ik dat Cas daar nu niet op zit te wachten en datzelfde geldt voor de andere spelers."