Nijland weet het zeker: Transfer is waterdicht, anders nooit op onze website gezet
FC Groningen denkt zeker te weten Albert Rusnák binnen te hebben

Nijland weet het zeker: "Transfer is waterdicht, anders nooit op onze website gezet"

19-12-2014 09:07
7

Er is veel te doen rondom de persoon van Albert Rusnák. FC Groningen claimt de speler te hebben overgenomen van Manchester City, terwijl zijn zaakwaarnemer en sc Heerenveen aangeven dat van een transfer nog geen sprake is. Rusnák is op huurbasis actief voor SC Cambuur.

Ondanks de tegenstrijdige berichten blijft algemeen directeur Hans Nijland zeker van zijn zaak. Volgens hem maakt Rusnák per 1 januari de overstap naar de Groningers. "De transfer is waterdicht, anders hadden wij dit nooit op onze site gezet. Wij hebben een akkoord met Manchester City en de speler. Wij hebben Rusnák voor 3,5 jaar vastgelegd", vertelt Nijland aan FCGonline.

Het management liet vrijdag eerder weten dat er nog niets is ondertekend. "Groningen kan een akkoord hebben met Manchester City, maar van onze kant is er nog niets getekend en alles is nog mogelijk." Nijland laat zich niet gek maken: "Wij hebben Rusnák voor 3,5 jaar vastgelegd en hij gaat gewoon met ons mee op trainingskamp."

Update 10.33 uur: "Er staat inderdaad nog geen handtekening van Rusnák op papier, maar wij hebben een deal", benadrukt Nijland in gesprek met RTV Noord.