Groningen juicht te vroeg omtrent aantrekken Rusnák: Er is nog niets getekend
Transfersoap rond Rusnák begint steeds meer hoofdstukken te krijgen

Groningen juicht te vroeg omtrent aantrekken Rusnák: "Er is nog niets getekend"

19-12-2014 07:00
6

Het heeft er veel van weg dat FC Groningen zich te vroeg rijk heeft gerekend met het melden van het aantrekken van Albert Rusnák. SC Heerenveen liet eerder al weten nog altijd op antwoord van Manchester City te wachten en nu reageert ook zijn management met verbazing.

De Groningers meldden donderdag dat Rusnák een contract voor 3,5 seizoen heeft ondertekend. "Groningen kan een akkoord hebben met Manchester City, maar van onze kant is er nog niets getekend en alles is nog mogelijk", vertelt zaakwaarnemer Aidy Ward in gesprek met De Telegraaf. Op dit moment speelt Rusnák op huurbasis voor SC Cambuur.

Heerenveen is er nog altijd van overtuigd in de race te zijn voor de Slowaakse technicus. De Friezen zijn in gesprek met Manchester City en hopen op korte termijn een overeenkomst te bereiken met de steenrijke Premier League-club. Groningen-trainer Erwin van de Looi verwacht desondanks binnenkort over Rusnák te beschikken. "Voor zover ik weet, gaat hij gewoon mee met ons op trainingskamp naar Spanje op 3 januari."