Vier keer vissen voor verliezend Feyenoord: Een hele vieze nasmaak
"Ik moest snel handelen, maar raakte hem niet goed genoeg"

Vier keer vissen voor verliezend Feyenoord: "Een hele vieze nasmaak"

20-12-2014 16:52

Feyenoord is weer boven Jan na de zinderende topper in Eindhoven tegen PSV (4-3). Veel tijd om uit te rusten hebben de Rotterdammers niet, want zondag wacht NAC Breda.

De knop moet om in De Kuip, weet ook Miquel Nelom. Het slechte gevoel van woensdag is echter nog niet helemaal weg. "De uitslag is extra teleurstellend als je ziet hoe we spelen", aldus Nelom tegen RTV Rijnmond over de verloren topper.

"We krijgen veel kansen, maar geven ze ook weer makkelijk weg. De nederlaag heeft voor een vieze nasmaak gezorgd. Met name het aantal tegengoals zorgde daarvoor. Als verdediger wil natuurlijk zoveel mogelijk treffers voorkomen."

De linksback eist zelf een negatieve rol op bij het vierde, beslissende doelpunt van PSV. Met balverlies leidde hij de nederlaag in. "Ik moest snel handelen, maar raakte hem niet goed genoeg", aldus Nelom, die het kampioenschap ondanks een gat van twaalf punten met de kop nog niet uit zijn hoofd heeft gezet.

"Dat vind ik wat voorbarig. We moeten het, net als eerst, gewoon per wedstrijd bekijken. Nu moeten we van NAC winnen. Als dat gebeurt kunnen we nog met een goed gevoel de winterstop in."