Boulahrouz wijst vooral naar zege: Ik ben een voetballer, speel bij Feyenoord
Verdediger ziet Feyenoord worstelen in Breda

Boulahrouz wijst vooral naar zege: "Ik ben een voetballer, speel bij Feyenoord"

21-12-2014 17:03

Feyenoord heeft gemengde gevoelens overgehouden aan de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Imponeren deden de Rotterdammers niet, maar er werd wel een 0-1 zege geboekt en vooral dat telt in de ogen van Khalid Boulahrouz.

"Ook deze wedstrijden moet je winnen. We wisten dat het moeilijk zou worden, zij wilden niet weer een pak slaag krijgen", zei de verdediger tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben tevreden met de overwinning, ook deze moet je veilig over de streep trekken. Tegen PSV hadden we niets, nu speelden we minder, maar pakken we wel de punten. Ook dat is voetbal."

Volgens Boulahrouz is het moeizame spel van Feyenoord op zo'n middag niet relevant. "Het gaat om de drie punten, ik ben een voetballer, speel bij Feyenoord en aan het eind van de rit gaat het om de punten. Het was niet mooi, maar nogmaals, het belangrijkste in sommige duels is dat je de drie punten pakt."

Na zijn eerste seizoenshelft in dienst kan de oud-international tevreden terugkijken. "Ik vind dat wij een goed half jaar hebben gedraaid, maar we willen verder. Ik kijk naar het proces, een nieuwe trainer, veel nieuwe spelers. Het duurt even voordat je dat op de rit hebt."