Het is aan Van Dijk om dat te laten zien, maar dat zal niet zomaar gebeuren
"Virgil houdt van het voetbal"

"Het is aan Van Dijk om dat te laten zien, maar dat zal niet zomaar gebeuren"

26-12-2014 08:37
12

Sunderland, Arsenal, Southampton en West Bromwich Albion moeten hun zoektocht naar een centrale verdediger hervatten. Celtic-trainer Ronny Deila is namelijk geenszins van plan om de gewilde Virgil van Dijk te verkopen.

De Nederlandse mandekker wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar de Premier League. "Hij is veel geld waard", vertelt de Noorse oefenmeester Deila volgens Daily Mail. "Maar ik blijf kalm. Virgil houdt van het voetbal, speelt goed en geeft tegenover mij aan zich fijn te voelen bij Celtic. Dat is positief, want hij is een ontzettend belangrijke speler voor ons."

De keuzeheer is van mening dat het verstandig is voor de verdediger om nog even bij Celtic te blijven. Deila meent dat de voormalig speler van FC Groningen zich dan in de kijker zal spelen bij nog grotere clubs. "Hij is een goede speler, maar kan er eentje van wereldklasse worden. Het is aan hem om dat te laten zien, maar dat zal niet zomaar gebeuren. Clubs beoordelen je namelijk niet op basis van één wedstrijd."