PSV denkt mee met bankzitter, transfer in januarimaand een optie
Eindhovenaren willen met deze selectie titel grijpen

PSV denkt mee met bankzitter, transfer in januarimaand een optie

06-01-2015 10:14
20

PSV is niet happig op de verkoop van spelers in de januarimaand. Dat betekent echter niet dat er helemaal niemand mag vertrekken. Voor bankzitter Marcel Ritzmaier wordt wellicht een uitzondering gemaakt.

De Oostenrijker hoopte dit seizoen eindelijk door te breken in het eerste van PSV, maar hij kon zijn succesvolle verhuurperiode bij SC Cambuur geen vervolg geven. Phillip Cocu kiest steevast voor andere namen op het middenveld, waardoor een vertrek een optie is voor de speler.

Ook voor PSV is dat een optie, aldus technisch manager Marcel Brands in het Algemeen Dagblad. "Maar het initiatief zal daarbij niet van ons uitgaan", zegt hij in de ochtendkrant. "Met de 24 man die we nu hebben, maken we het seizoen graag af."

Volgens Voetbal International is er inmiddels interesse in Ritzmaier, maar dat is voornamelijk uit zijn vaderland. Daar heeft Ritzmaier volgens het weekblad vooralsnog geen zin in. 

Verdediger Menno Koch vertrekt mogelijk ook bij PSV. De reserve staat in de belangstelling van NAC Breda. Van dragende krachten Georginio Wijnaldum en Memphis Depay is bekend dat zij in ieder geval het seizoen afmaken in Eindhoven. Beide spelers hebben aangegeven niets liever dan de kampioensschaal te willen grijpen.