Bale kan weinig met boosheid van Ronaldo: Het is niets persoonlijks
Welshman gaat rustig verder in Madrid

Bale kan weinig met boosheid van Ronaldo: "Het is niets persoonlijks"

28-01-2015 19:40
2

Gareth Bale heeft met 36 doelpunten in 72 officiële wedstrijden zijn waarde voor Real Madrid reeds bewezen. De Welshman blijft echter in de schaduw van Cristiano Ronaldo, die veel indruk heeft gemaakt.

Bale haalde recentelijk de woede van Ronaldo op de hals door voor eigen succes te gaan. "Ik herinner me alleen nog dat ik balbezit had en probeerde om te scoren, dus ik heb hem helemaal niet gezien. Bovendien was het een moeilijke pass. Nee, ik heb daarover niet gesproken met Cristiano. Ik weet niet hoe belangrijk dat item is geweest voor de mensen, maar ik hoor het vaak", sprak de international tegenover Cadena SER.

"Dit soort dingen gebeuren in de voetballerij en niet alles valt te bespreken. Sommige dingen moeten ook beperkt blijven tot het veld, het is niets persoonlijks", aldus de 25-jarige Bale. De Real-aanhang maakte haar onvrede kenbaar door Bale gedurende de desbetreffende wedstrijd uit te fluiten. Overigens is Ronaldo de komende twee wedstrijden geschorst.

Bale voelt zich ondanks deze ophef allerminst geroepen om naar Manchester United te verkassen, zoals gesuggereerd in de media. "In een eerder interview heb ik gehakt gemaakt van de bewering dat ik hier ongelukkig zou zijn. Mijn contract loopt nog vierenhalf jaar door bovendien."