Droom Eto’o komt eindelijk uit: 'We staan de derde plaats niet zonder meer af'
Ervaren aanvaller ziet droom uitkomen met nieuwe overstap

Droom Eto’o komt eindelijk uit: 'We staan de derde plaats niet zonder meer af'

29-01-2015 19:17
4

Samuel Eto’o werd donderdag door zijn nieuwe werkgever Sampdoria gepresenteerd aan de pers en het publiek. De ervaren aanvaller, die in de zomer nog in verband werd gebracht met Ajax, zag naar zijn zeggen met zijn recente overstap een gekoesterde wens alsnog in vervulling gaan.

"Ik heb altijd gedroomd. Ik dacht, als ik niet meer droom hou ik op met voetballen. Dan ga ik andere dromen beleven. Daarom ben ik naar Sampdoria gekomen. Om deze droom, één van mijn mooiste te laten zijn", aldus Eto’o tijdens de presentatie bij zijn nieuwe werkgever.

Sampdoria kent tot dusver een zeer sterk seizoen met een verrassende derde plaats als beloning. "Een derde plaats was in het begin van het seizoen zeker niet de ambitie van de club, nu het zover is staan we die plek niet zonder meer af. Er is wel sprake van een crisis want tegenwoordig is er niet veel geld meer in het voetbal, overal vertrekken er spelers. Wat er overblijft, blijft in een voetbalstadion. Als morgen Sampdoria gewonnen heeft wordt er niet meer over een crisis gesproken."