Link Ajax-Pröpper pijnlijk: Hou op. Davy is onze laatste echte voetballer
"Als je hem ook nog eens weghaalt, wat blijft er dan van Vitesse over?"

Link Ajax-Pröpper pijnlijk: "Hou op. Davy is onze laatste echte voetballer"

31-01-2015 11:46

Ajax werd meermaals in verband gebracht met Davy Pröpper, maar na de komst van Daley Sinkgraven lijkt een transfer van de middenvelder van Vitesse onwaarschijnlijk. Desondanks ging Marcel van Roosmalen, Vitesse-watcher, in op de link.

"Hou op. Davy is onze laatste echte voetballer, hij is beter dan al die huurlingen en nepvoetballers van Chelsea. Voor Vitesse zou zijn vertrek een geweldig aderlating betekenen", vertelt Van Rosmalen aan Helden Online

"Davy is niet alleen een geweldige voetballer, hij is ook nog eens een normaal en sympathiek mens. Als je hem ook nog eens weghaalt, wat blijft er dan van Vitesse over? Maar als Davy de kans krijgt om naar Ajax te gaan, dan snap ik volkomen dat hij gaat."

Van Rosmalen: "Geef mij maar eens een reden waarom hij bij Vitesse moet blijven. Hij is een heel goede speler en ik denk dat hij nog veel beter kan worden als hij alleen maar goede spelers om zich heen heeft. Ik hoop wel dat hij pas aan het einde van het seizoen vertrekt, anders word ik nog somberder over Vitesse."