Feyenoord gaat voor Southampton-transfer Vilhena liggen na nachtje slapen
Eerste bod van tafel geveegd

Feyenoord gaat voor Southampton-transfer Vilhena liggen na nachtje slapen

31-01-2015 12:48
5

De transfer van Tonny Vilhena naar Southampton is niet één, twee, drie rond. Feyenoord heeft zaterdag een eerste bod van de Engelse club van manager Ronald Koeman afgewezen.

Southampton meldde zich vrijdagavond met een zak geld in De Kuip. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, sliep er een nachtje over en besloot het eerste bod uit Engeland van tafel te vegen. Dat meldt Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, op Twitter.

Een winterse transfer van Vilhena laat daardoor op zich wachten. Southampton zou van plan zijn zaterdag nog met een hoger bod over de brug te komen. Gouka meldt echter dat een deal ver weg is door de stugge houding van Feyenoord. Het is niet bekend hoeveel de Engelse club heeft geboden.

Southampton heeft het vizier gericht op Vilhena, die bij Feyenoord zijn basisplaats is kwijtgeraakt en voorlopig ook nergens op hoeft te rekenen. Koeman ziet in zijn ex-pupil de ideale vervanger van Jack Cork. De middenvelder tekende vrijdag bij Swansea City.