Sommige mensen dromen van een Ferrari, ik wil naar Manchester United
"Het is een droom en iedereen heeft een droom"

"Sommige mensen dromen van een Ferrari, ik wil naar Manchester United"

11-02-2015 22:04
6

Esteban Alvarado is bezig aan zijn laatste seizoen in Alkmaar. Waar de doelman van AZ volgend seizoen onder de lat staat is nog onbekend, maar aan dromen geen gebrek.

Esteban, wiens contract in de zomer afloopt, hoopt op een transfer naar Engeland. "Als ik kan kiezen, ga ik naar Engeland", zegt de keeper, die droomt van Manchester United, tegen RTV Noord-Holland. "Dat is zo totdat ik mijn carrière beëindig. Het is een droom en iedereen heeft een droom. Sommige mensen dromen van een Ferrari. En anderen willen graag een groot huis. Manchester United zit in mijn hoofd en wat in mijn hoofd zit, komt eruit."

De zaakwaarnemer van de Costa Ricaan (25) zou in gesprek zijn met verschillende clubs. Duidelijkheid over de toekomst leverde dat nog niet op. "Ik weet het niet. Ik focus mij op keepen. Als het seizoen afgelopen is, focus ik mij op mijn nieuwe kans. Uit respect voor de club en de supporters van AZ is het nu ook geen goed moment om daarover te praten."

"Want ik ben blij met AZ. Ik heb nergens spijt van bij deze club. Deze club heb ik in mijn hart gesloten", vervolgt Esteban, die via de voordeur vertrekt. "Met een goed gevoel, want ik heb alleen maar goede herinneringen hier. En ik heb hier goede momenten gehad."